Basismodule studiemateriaal

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Leertijd

Variabel

Vakgebied

Educatieve Technologie

Cursusbouwer

Bart D'haenens

Niveau

Basis

Studenten van Odisee kunnen informatie over het studiemateriaal vinden op het studentenplatform via https://odisee.be/studiemateriaal.
Gelieve als student niet in te schrijven voor deze basismodule.

Deze online cursus staat gesloten voor zelfinschrijving. Wie interesse heeft om deze module te volgen kan zich aanmelden via dit formulier.

Deze online cursus is verplicht studiemateriaal voor de “Module: studiemateriaal” die wordt aangeboden in het Start-to-Teach-traject voor beginnende docenten bij Odisee. Inschrijvingen worden in dit geval voorzien op basis van je aanmelding via dit formulier (enkel Odisee-personeel).

Studiemateriaal is het materiaal dat de student nodig heeft of kan gebruiken tijdens het onderwijsleerproces. Studiemateriaal staat ten dienste van het onderwijsleerproces, waarbij docenten en studenten afwisselend of samen activiteiten uitvoeren die helpen om de leerinhouden te verwerken, vaardigheden aan te leren en attitudes te verwerven.

Elke vorm van studiemateriaal is specifiek naar keuze, ontwikkeling, distributie en inzetbaarheid in het onderwijsleerproces. Odisee wenst op een uniforme manier de studenten te informeren over de vele varianten van studiemateriaal die worden aangeboden en de aankoop van of toegang tot dat studiemateriaal zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Cursus Inhoud

Uitklappen
Voorbereiding
Kies je hoofdstuk(ken)
Afronding