Als student van start met onderwijstechnologie aan Odisee

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Leertijd

1u15

Vakgebied

E-learning

Cursusbouwer

ICTO Odisee

Niveau

Basis

Deze zelfstudiecursus helpt je als student op weg met de basis van een aantal belangrijke onderwijstechnologieën die je tijdens je studieloopbaan zal inzetten in Odisee. Bij de start van je opleiding is het als nieuwe student op Odisee aangewezen om alle info door te nemen én de praktijkoefeningen uit te voeren voor de technologieën waarmee je meteen aan de slag gaat.

De cursus is zo opgebouwd dat je zelf kan ‘shoppen’ in de inhoud en enkele of alle hoofdstukken kan doornemen wanneer je dat wil en in de mate dat je dat wil.

Het doornemen van alle informatie en bekijken van alle kennisclips vraagt 1 uur à 1 uur 15 minuten. De verwerkingstijd (= uitvoeren van praktijkoefeningen) kan verschillen tussen studenten onderling. Wanneer je alle info doorneemt, ontvang je aan het eind een certificaat.

Je kan de cursus doornemen zonder aan te melden. Het kan echter interessant zijn om aan te melden. Als Odisee-student kan dit met je Odisee-account door op de knop ‘Inloggen Odisee’ te klikken. Hierdoor wordt je cursusvoortgang bijgehouden en zie je duidelijk welke onderdelen je al verwerkt hebt. 

Cursus Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/2 stappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/2 stappen