Ondersteunen van gezondheidsvaardigheden bij diabetespatiënten

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Leertijd

1 uur

Vakgebied

Verpleegkunde

Ontwerpers

Verpleegkunde Brussel

Niveau

Basis-Gevorderd

Deze e-learning is gerelateerd aan het thema “verbeteren van gezondheidsvaardigheden bij diabetespatiënten”. Deze online cursus is ontwikkeld als onderdeel van ons praktijkonderzoek binnen de opleiding ‘Bachelor in Verpleegkunde’. Het is bedoeld voor huidige en toekomstige verpleegkundigen.

In de e-course ligt de focus voornamelijk op de tools en interventies die verpleegkundigen kunnen hanteren om gezondheidsvaardigheden bij diabetespatiënten te verbeteren. Op deze manier trachten wij bij te dragen aan de verbetering van de zorg voor diabetici met lage gezondheidsvaardigheden in de eerstelijnszorg.

 

Het doornemen van alle cursusonderdelen vraagt ongeveer  1 uur de tijd. Wanneer je alle informatie hebt doorgenomen en de bijkomende kennistoetsen correct hebt ingevuld, zal je op het einde een certificaat ontvangen. Dit bevestigt je deelname aan de e-course.

Voor het behoud van de duidelijkheid in deze online cursus is ervoor gekozen om de gehanteerde bronnen (zoals literatuur, beeldmateriaal en mediabestanden) aan het slot van de e-course te noemen.

2 gedachten over “Ondersteunen van gezondheidsvaardigheden bij diabetespatiënten

  1. Ken Poppe Beantwoorden

    Ik heb mijn vragen bij de laatste module ‘evalueren’. Hoe moet ik dit nu in de praktijk gaan toepassen?
    Leuke interactieve bouwstenen doorheen de modules zijn wel entertainend.

  2. kaday Beantwoorden

    Interessant en leerzame stof. Neemt niet zo veel tijd. leuke e-learning programma die jouw kennis verhoogt over een bepaalde gezondheidsvaardigheden, HQoL en nog meer. Ondersteunt jou ook bij het veranderen van gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *