Zelfstudie Toledo > Communiceren met studenten

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Leertijd

60 à 90 minuten

Vakgebied

EdTech - Toledo

Cursusbouwer

Bart D'haenens

Niveau

Novice

De e-course “Zelfstudie Toledo – Communiceren met studenten” neemt je mee in de mogelijkheden van Toledo om te communiceren vanuit je Toledo-cursus met alle, één of meerdere studenten(groepen).

Dit is een e-course in de zelfstudiereeks voor Toledo

Deze e-course is onderdeel van de “zelfstudie Toledo” aangeboden door ICTO voor (nieuwe) docenten die zich wensen te professionaliseren in het gebruik van specifieke mogelijkheden van Toledo.

  • Moet je overmorgen starten met Toledo, neem dan het hoofdstuk “Toledo” door van de e-course: “Als docent van start met onderwijstechnologie bij Odisee” en boek een ICTO-begeleidingssessie.
  • Wil je een algemene kennismaking met Toledo en dit ervaren als student, dan kan je zelf inschrijven voor de Snelgids voor Docenten.
  • Wil je rond een bepaald aspect van Toledo extra nadenken, oefenen en meer details ontdekken, dan zit je in het Zelfstudiereeks Toledo op het juiste (leer-)pad.
  • Wil je specifiek rond “Communiceren met studenten” aan de slag, dan is deze e-course een aanrader als keuze van je zelfstudietraject.