Digitaal examineren met xToledo en Proctorio

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Leertijd

3 uur

Vakgebied

Educatieve technologie

Niveau

Basis

xToledo is de digitale examenomgeving die Odisee inzet om zowel on-campus als off-campus examenmomenten te ondersteunen.

xToledo zorgt voor een specifieke startpagina, een xToledo-dashboard om de studenten toegang te verlenen tot de examenomgeving en een gelijkvormige inrichting van elke xToledo-examencursus. 

xToledo gebruikt de mogelijkheden van Toledo om toetsvragen te ontwikkelen, toetsen op te stellen en toetsen en opdrachten aan te bieden aan studenten.

xToledo bevat de extra uitbreiding Proctorio om tijdens examens op afstand ook toezicht te kunnen houden door middel van beperkingen, webcam-, audio- en schermopnames.

Deze basismodule is opgevat als een online leerpad: tijdens acht sessies voer je zelfstandig verschillende activiteiten uit waarbij je op basis van kennisclips, informatiepagina’s en praktische opdrachten als docent leert werken met xToledo en Proctorio. 

Deze basismodule sluit aan bij het thema ‘Educatieve technologie’ en staat open voor docenten van Odisee. Je kan deze module onder andere volgen als onderdeel van de basismodule Evalueren in het kader van het traject Start-to-Teach@Odisee. Om toegang te krijgen tot deze e-course binnen Start-to-Teach@Odisee meld je je aan via dit inschrijvingsformulier.

De basismodule laat ook inschrijvingen door externen toe. Sommige verwijzingen in de e-course zijn evenwel uitsluitend toegankelijk voor personen met een Odisee-account.

Cursus Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/3 stappen