Basismodule Toledo

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Leertijd

Variabel

Vakgebied

Educatieve technologie

Niveau

Basis

Toledo is de digitale leeromgeving van Odisee. Toledo bevat een breed scala aan toepassingen die ingezet worden ter ondersteuning van campusonderwijs, blended onderwijs en afstandsonderwijs.

Deze hulpmiddelen kan je gebruiken om de volgende scenario’s te ondersteunen:

  • communiceren met studenten,
  • studenten informeren,
  • studiemateriaal aanbieden,
  • studenten evalueren,
  • differentiëren in het leerproces,
  • (nog niet gepubliceerd) – begeleiden van het leerproces
De Basismodule Toledo biedt je de kans om voor deze scenario’s de verschillende hulpmiddelen in Toledo te leren kennen en gebruiken. 

Deelnemen aan deze online cursus betekent dat je geïnteresseerd bent in meer dan alleen maar het minimale gebruik zoals dat in de e-course “Als docent van start met onderwijstechnologie” aan bod komt. Deze online cursus daagt je uit om ook kennis op te doen over het wat, het hoe én het waarom van de verschillende hulpmiddelen. Daarbij neem je met deze cursus de tijd om zelf na te denken over de manier waarop deze mogelijkheden jouw onderwijsproces en het leerproces van de studenten efficiënter kunnen maken.

Deze online cursus is verplicht studiemateriaal in de Basismodule Toledo die wordt aangeboden in het Start-to-Teach-traject voor beginnende docenten bij Odisee. Inschrijvingen worden voorzien op basis van je aanmelding via dit formulier.

Cursus Inhoud

Uitklappen
Voorbereiding
Kies je hoofdstuk(ken)